Forever Young

Muhamad Fazrul Amin Bin Tarmizi
Wednesday, 15 August 2012 ? 0 Atashinchi ?
Hi, boring sangat hari ni. Sampai tak tahu nak buat apa. Plan nak duduk rumah jea sebab umi nak pergi KLIA amek mak uda aku yang datang dari sabah raya kat Melaka. So umi and ayah kena jemput dorang. Aku dah tahu nak buat apa oooo :0

So finally aku jumpa jalan dimana aku pergi berbuka puasa dengan PPU bawah 1 dan 2. okay guyss wait for me yeaaaaah ! Maaf aku bawa Bf sekali sebab dia kata " B nak ikut boleh? " Apa pun boleh untuk awak sayang :* 

Okay, dia selalu buat muka tak bersalah dengan aku. Grrr kadang geram sangat dengan kau bie. Anyway aku post ni sebab nak wish Aniversary You and Me yang keeeeeeer? Haha mesti kau ingat aku dah couple dengan dia setahun, dua tiga kan? Haha baru 8 bulan lah. So Happy Aniversary for 8 Months Hunny :* Thankyou coz you always be my side. macam-macam jadi. Ustaz Azhar Idrus cakap kalau Lelaki melamar Perempuan untuk dijadikan sebagai isteri dan Perempuan tersebut setuju, bermakna mereka dah bertunag lah? So awak dengan saya dah BERTUNANG lah kan? tunggu nak naik PELAMIN jeaa :D * Nampak tak kau punya gatal? Haha


Ehhh TUNANG!!! Haha Iloveyou forever and ever biy


Thanks for reading :)




Older Post


// Forever Young-One Direction