Forever Young

iloveyou ♥
Thursday, 29 December 2011 ? 0 Atashinchi ?


kayyy nampak tak budak yang comel dekat atas tuh . ehh bukan yang bertudung tuh tapi yang rambut panjang berjurai macam puntianak tuh . HAHA . jangan marah kayy sayang :D cepat teke umur dia berapa ? satu dua tiga ? kayy lambat lah kau . HEE , umur dia 16 tahun . tahun depan nak SPM dah kan kan gemuk ? ohhhhh adik , nanti buat betul-2 tau . jangan nak main jea tahu . nanti akak cubit kunk! nampak ni kaka arah nampak nampak ? HAHA .

adik , truelly kita terharu baca blog adik :') -->  http://pyjaadyfiee.blogspot.com/2011/12/my-love-sys.html?spref=fb .  iloveyouutoo dear  kiss sikit , muah kanan muah kiri :D alaaaa tak kene pulak . takpe nanti kita jumpa mesti kene kan mok , HEHE . kaka tak pernah lupa macam mana kita boleh sibling lahh , dont worry kaka belum hilang ingatan lagi lah gemuk . adik , rindu nak peluk adik yang debap tuh , HAHA kalau jalan dengan adik kan kene pandang bawah jer , nak cakap pun kene pandang bawak nak tahu sebab apa ? sebab gemuk tuh pendek . HAHA jangan marah mok . kesian dia , bila cakap dengan aku , mesti kene mendongak gunung yang tinggi . HAHA .

adik , kita dah 1 tahun 5 bulan 29 hari kan . awwwwww terharunya :D kita tak pernah putuskan kan dik ? sweet kan kita . ayoyoyo , imissyouu so muchh lahh , and iloveyouuu :') ingat jangan gatal-2 nak cari kakak lain nanti kaka pukul-2 adik sampai adik nangis . haha jahat kan kaka . itu makan dia :P adik adik , ohhh adik FILZAH SYAFIQAH , ingat i sayang youu tahap gaban tau  only i can love you as my pet little sister . remember that ! HEE , iloveyouuuuuGEMUK 




♥ GEMUK , ILOVEYOUSOMUCH SAYANG ♥ 


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction