Forever Young

keluar berjalan ♥
Monday, 26 December 2011 ? 0 Atashinchi ?
assalamualaikum , hi , hello and whatever :D

hewhew  HAHA okay 2 hari lepas aku hangout with BF tersayang kayyy MOHAMAD FAZRUL AMIN BIN TARMIZI and my friend AYU ZAINAL ABIDIN . ehemmmm jangan nak jealous lah kan . HAHA nak bagi tahu ni best sangat keluar dengan dorang . serius , tak percaya ? silakan tanya mereka berdua . kau ada ? HAHA takda kan kan ? HEHE . kayyy tersangat lah manis dalam hidup aku ceritanya . sampai aku tak sabar nak update dekat blog nak cerita yang aku keluar dengan mereka :) 

penat kot satu hari berjalan sampai ke malam sampaikan kaki aku kejang akibat penat . niat nak keluar sebab nak jumpa kak khadijah , sekali kak khadijah dah balik kg . so dah keluarkan , alang-2 keluar terus lah . ketawa , geram semua ada . HEHE . tapi its so sweet setiap orang ada benda yang manis kan , so aku pun ada lah . tak tahu nak cerita macam mana dekat korang , so macam ni jelahh yang aku boleh cerita . 

iloveyou ♥ iloveyou  iloveyou  iloveyou  iloveyou  iloveyou ♥ iloveyou  iloveyou 




 iloveyou ♥ iloveyou  iloveyou  iloveyou  iloveyou  iloveyou ♥ iloveyou  iloveyou 





 iloveyou ♥ iloveyou  iloveyou  iloveyou  iloveyou  iloveyou ♥ iloveyou  iloveyou 

sorry lah gambar kabur and tak berapa nak jelas , fhone murah kan :D HAHA . betul sayang jantung hati saya dua ni  iloveyousomuchhhhhh ♥ 

kayyyy bye and thanks reading , iloveyou muah muah :D


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction