Forever Young

terima kasih :D
Thursday, 5 January 2012 ? 0 Atashinchi ?
awwww cakkk kebombom . pon pon ting tong . HAHA , apa aku mengarut ni shiall . haha kayy lahh aku nak cakap ohhhhhhh pakwe ku yang comeyyy mata mu yang cantik , gigi mu yang berseri seri . HAHA bodoh lah aku ni . awak awak kita nak cakap terima kasih sebab awak semua tak tinggal kan saya time senang dah susah . eeeehhhhhh bukan kau lahh . jangan perasan . nama kau takde dalam list . aceceh gurau jea . terasa ? k gy mampos ! takde masa aku nak baik baik . sekarang life must go on . kau nak kata aku apa kau punya pasal lah kan .

hmm acano nak cerita ni ? k start dari family aku lahh kan . start dari aku kerja ni , tiba tiba rada diri di hargai lah . always tanya aku amek berat . ohh thanks my family . iloveyouumoreee  mereka sentiasa di sisi lah ceritanyakan . lagi lagi kakak kakak aku yang sentiasa mengambil berat tentang adik nya . HAHA aku ni degil sikit # k mengaku . terima kasih jaga aku , kiss sikit muah muah , hee . sekarang ni setiap kali aku balik kerja depan pintu ada jea orang sambut . nak tahu siapa ? HAHA mereka ialah adik adik aku yang berumur 5 dan 6 tahun . comeyyyy tau dorang . sayang sangat dekat dorang ni . bila balik kerja pulak , mesti lah penat time tuhh mula lah berangan, macam ni mak aku cari rezeki dulu kan #hikhok kau rasa kan sekarang . umi aku ni tengah syok syok berangan boleh pulak kacau aku . PERGI MANDI !! haha aku selalu kata kat dia nak kawin dengan ANAK DATOK . kau nak tahu apa dia cakap ? " jangan perasan lah KAUUUU ! " haha hewhew miss my daddy 

habis lahh cerita pasal tuh na cerita pasal petsibling aku . mereka dah janji tanak tinggalkan aku  sweet kan dorang ? aku sayang dorang macam mana dorang saya aku . k abang , kakak and adik adik ku . aku janji tak kan tinggal kan korang , iloveyouumoreee  tak percaya ? tanya lah dorang , pernah aku sebut perkataan putus ? sikit pun tak . hmm cuma dorang jea ada yang tinggal kan aku :( k takpe lahh past is past right ? takya nak ungkit . yang selalu menemani aku ialah adik adik ku lahh kan . abang angkat aku conform sebuk dengan kerja tapi nasib baik dia tak lupa aku :) kakak angkat aku pulak busy dengan stady . kak hope dapat keputusan yang cemerlang tauu . muahh sikit kat akak :D so yang selalu teman aku ni budak budak tecik yang comeyyy comeyyy lah . adik fieza , adik masheer dan adik acap . deyyy tambi akak sayang korang ! jangan gatal gatal nak tinggal kan kakak . pleasee lahh jagan kecewekan akak . iloveyouuuuu  ohh to some one kalau dia baca , ehh aku pun sayang kau , tak pernah lupa , kau pernah jadi adik aku kan muahh sikit :)

lastly ofcourse lahh tambi tambi aku . awek awek aku lah . hee , our relatiohship kita orang lama . so jangan nak jealous or gatal gatal nak bagi kita orang porak bin peranda . aku sayang ketat ketat lah kah dorang . suka duka kita sama sama kan kan weh ? aku ingat setiap kali masaalah kita mesti cuba selesaikan sama sama . ada yang mengis baii . haha time tuh kita luah segala nya disini menggamit memori . #klasik nasional . HAHA . hope kita ingat satu sama lain tau tau deaar :) iloveyouuu kawan . kita kawan sampai mampos tau  haha

ehemmm aku rase macam tertinggal jea lah . patut lahh aku tak cerita pasal bf aku . hikhok . k sayang cool jangan nak marah sangat lahh kan . MOHAMAD FAZRUL AMIN BIN TARMIZI , awak awak kita sayang sangat kat awak . awak baik sangat . awak tak pernah marah kita . tapi awak selalu kene marah dengan kita . hehe thanks awak coz tahan dengan perangai saya ni mcm bangang sikit . hehe ni baru sikit belom banyak . ada lagi gila ni . saya harap awak tak berubah and jangan nakal nakal , saya ni panas baran sikit,ego banyak lak tuh , nanti ni makan dia ! kayyyyyy yang paling penting biy iloveyouuuuumoreeee  tak pernah aku sayang dia cenggini oh . nak kawin dengan dia boleh ? # haha gatal :P biarlahkann :)

 terima kasih sebab baca 
iloveyou  allah  family ♥ bf  petfamily  kawan 
terima kasih :)



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction