Forever Young

FORM 6
Monday, 28 May 2012 ? 0 Atashinchi ?

ohhhh baby! haha okay now aku nak story pasal form 6 . sememang nyer seronok :) happy sangat sangat tak terkata. dapat kawan baru, then dorang boleh layan kepala otak aku yang gila ni. kalau korang mesti suka kan kan? macam tuh jugak aku. mehh sini aku kiss sikit muahhhh muahhhh :* ehh ehh yang kawan lama tuh jangan ingat aku tak sayang korang pulak, sayang sayang sangat sangat lah! ehehhhh :)



comel tak ?


Siti Nurshuhadah Binti Mohd Ridzuan


lastylahh aku nak cakap, bie baby rindu b sangat sangat :'(


♥ Muhamad Fazrul Amin Bin Tarmizi ♥


sayang bie sampai bila-2, thats my promise!




Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction