Forever Young

dia botak :P
Friday, 1 June 2012 ? 0 Atashinchi ?

awesome ♥ haha, itulah dia kekasih hatiku. huhu dia botaaaaaaaaaaaaaaaak. orang kata hensem? aku? haha hadoi kelakar tahu tak, tergelak aku tengok gambar dia :D anyway nak buat macam mana, he is my lover. no one can change you know. botak pun botak lahh yang penting aku still sayang dia. botaaaaaaaak? tolak tepi. yang penting hati dan perasaan kan kan sayang? me love you so much ♥ Sayang, dah sebulan bie kat sana tau. Rindu gila dengan bie, bukan setakat rindu jea tapi meroyan dah ni, hihi menipu lebih :)


Bie pergi PLKN ni baru terasa rindu berjauhan tuh macam mana kan sayang? mula lah kata rindu nak lepak sama ♥ rindu nak karoke sama ♥ rindu nak buat itu ♥ buat ini, sedih kan sayang bila ingat? :') tapi takpa, bby tanak menangis untuk bie kan tak elok :) Sayang jangan risau, bby kat sini baik-2 jea. tak mengatal pun. risau sangat aku menggatal dengan orng lain. Bie, kenapa bie dapat fhone kita asyik gaduh jea? Bie tuduh bby macam macam kata ada Bf lain, tak sayang b jea dalam hati bby ni takda orang lain selain mak ayah adik beradik, lepas tuhh bie :) i sayang you sangat-2 tahu? :* Cukup lahh cerita pasal bie, hihi ♥


 




Yeaaaaay ! tadi aku berjalan dekat tepi laut :D Cantik gila lah pemandangan dia. tapi ombak dia kuat, serius takut aku. Tak berani pergi dekat duduk jauh jeah tapi aku sempat snap pics banyak sikit :) enjoy lahh tengok :) mehh sini kiss sikit muaaaaaaaaah :* ♥


terima kasih sebab baca
iloveyou allah family bf petfamily kawan
terima kasih :)






Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction