Forever Young

1 MURID 1 SUKAN :)
Monday, 23 July 2012 ? 0 Atashinchi ?
Hi dah lama tak buka blog then tiba-II hari ni rajin nak menulis. Sory eh blog, bukan  tanak buka tapi busy kot sejak masuk form 6 ni, busy semacam tak tahu nak cakap macam mana. Presentation berlambak-lambak. So sekarang ni free takda buat apa nak cerita sikit lah pasal 1 MURID 1 SUKAN hari tuh dekat SMK SERI PERMAISURI. Seri Permaisuri? Yelah, mestilah aku cerita pasal sekolah tuh dah aku sekolah tuh sekarang bukan sekolah SERI TASIK dah, anyway sekolah tuhh tetap di hati tau, LIMA tahun wehhh kat sekolah tuh banyak gila kenangan pahit manis :’) haha tapi  1 MURID 1 SUKAN yang macam bangang tuh memang bangang. Ehhh best sangat kot even satu hari tak belajar then duduk dekat Stadium Mini Permaisuri satu hari suntuk dan membangangkan diri tapi kan tetap seronok sebab dah lepak dengan membe-II yang masuk aiyak :D
Kitaorang gelak ketawa sampai penat masing-II, korang ado? Takkan? Hee, bukan nak buat sesiapa jealous terutamanya yang tak datang kan time 1 MURID 1 SUKAN tuh, tapi memang realiti. Ohh baby ohh haha mana taknya ada mat saleh dari US lepak dengan kitaorang. Woooooooootttt woooooooottt pandai cakap MELAYU kot, memang muka macam badak kene enjit lah kitaorang sebab dia FAHAM apa yang aku cakap and yang lain cakap. Owesome ^_^ tak percaya? K korang tengok lah gambar-II yang aku post ni kan ek? Pastu percaya tak percaya terpulang. Lupa nak cakap, mat saleh tuh budak sekolah permaisuri, dia baru pindah orang kata :)

















Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post


// Forever Young-One Direction